Regelmatig zijn er comedians te gast te gast bij Theater 1892 in de Dorpsstraat, eerder al waren dat Jasper van Kuik, René van Meurs, Merijn Scholten (De Partizanen), Jan Jaap van der Wal en Daniël Arends. Dinsdag 10 september treden de Hyena’s op in het intieme theater: een hecht team van frisse, ervaren en talentvolle comedians dat samen garant staat voor een dosis vlijmscherpe humor. De line-up is steeds weer anders. Laat je verrassen!

De Hyena’s bestaat uit:

DeHyenasPieter Jouke: Bekend van o.a. Koppensnellers (VARA), De Staat van Verwarring (VPRO), Buro Renkema en Veronica’s CQC. Tekstschrijver voor o.a. Koefnoen en Spijkers met Koppen.
Anne Jan Toonstra: Winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival, winnaar Cameretten
Ronald Smink: Winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival
Gijs Nillessen: Winnaar publieksprijs Griffioenfestival, Halve finalist Leids Cabaretfestival en Groninger Studenten Cabaret Festival
Adam Fields: Britse Nederlander, stand-up cameleon met veel  internationale ervaring
Bart Melief: Winnaar persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival, winnaar Leeuwarder Cabaret Festival

Kaarten voor de show van dinsdag 10 september zijn verkrijgbaar bij Restaurant 1892 Eten & Drinken. Voor vragen of reserveringen kunt u ook contact opnemen via telefoonnummer 079-8893744. De zaal gaat om 20.00 uur open en show start om 20.30 uur. Wilt u vooraf een hapje eten dan bent u van 17.00 uur welkom in het onder het theater gelegen a la carte restaurant.

 

Fotograaf: Dennis La Pre

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-