Op zondag 8 september a.s vindt de 1e editie plaats van het Sweet Lake Yoga festival aan het Noord-AA in Zoetermeer. Initiatiefneemster, Linda van der Heide, wil met het festival de positieve effecten die yoga heeft op zowel lichaam & geest aan andere mensen doorgeven. Linda heeft zelf mogen ervaren welke positieve effecten yoga je kan geven wanneer je een stressvolle periode in je leven moet doorstaan. En in de periodes dat je leven weer in ‘een rustiger vaarwater’ verkeert biedt yoga de mogelijkheid je lichaam vitaal te onderhouden en je verkrijgt meer inzicht in je eigen verborgen krachten en talenten. Het yogafestival duurt van 10.00 tot 18.00 uur.

Vitaliteit
Vandaag de dag wordt er steeds meer van je gevraagd. Beter presteren in minder beschikbare tijd, veel vergaderen, deadlines halen, targets binnenslepen, wegwerken van de mail, sociale netwerken bijhouden en ga zo maar door. Een constant stijgende werkdruk heeft zijn weerslag op steeds minder beschikbare privé-tijd. Deze uitdagingen waarvoor je als mens nu en in de toekomst komt te staan, vereisen een grote vitaliteit en mentale gezondheid en innerlijke veerkracht om alle uitdagingen op het werk en privé het hoofd te kunnen bieden.

Gezonde spanning?yoga
Vitaliteit is vergelijkbaar met een pijl en boog. Het uitrekken van een boog geeft de gewenste spanning en de pijl de energie, nodig om zijn doel te bereiken. Zonder energie in de boog komt de pijl nergens. Span je de boog te ver of vergeet je hem te ontspannen, dan verliest hij zijn veerkracht of breekt zelfs. De juiste wijze hoe met de pijl en boog om te gaan geeft optimaal resultaat

Wat kan yoga bijdragen?
Yoga stimuleert je flexibiliteit, fitheid, kracht en uithoudingsvermogen. Maar yoga doet meer dan dat…..yoga beoefenen zal je een fantastische workout geven voor zowel je lichaam, geest en je bewustzijn. Je voelt je vitaler!

Yoga is voor iedereen
Of je nu 16 of 85 jaar bent, lenig of stijf. Misschien ben je heel fit of misschien heb je al jaren niet meer gesport. Iedereen kan yoga beoefenen! Kom met een open mind en laat de ambitie thuis.

Wat biedt het festival?
Het festival biedt diverse yoga workshops aan, zodat de bezoeker met verschillende yogastijlen kan kennismaken. Op gebied van poweryoga (actieve vorm van yoga) zullen er workshops aangeboden worden zoals Vinyasa Flow, Ashtanga en Vinyasa free style. Op gebied van de zachtere vorm van yoga zijn er workshops te volgen zoals Yin yoga, Mindfullnes, Meditatie en een Klankschalensessie. Het yogafestival duurt van 10.00 tot 18.00 uur.

Daarnaast biedt het festival de bezoeker kennis te maken met diverse artikelen en/of diensten die bij de yoga sfeer passen, zoals bijv. yogakleding, sieraden, fruitsapjes, massage, reiki etc….

Tot slot zal vanaf 16.30 uur live akoestische gitaarmuziek worden gespeeld onder begeleiding van een zangeres die Braziliaanse liedjes (Bossanova) zal zingen.

Tijdens deze 1e editie van het Sweet Lake Yoga festival bedraagt het maximaal aantal bezoekers 100, hierdoor zijn er maar een beperkt aantal kaarten te koop.

Toegangsprijs voor het festival bedraagt €25,-. De kaarten zijn alleen vooraf te bestellen via de website van www.sweetlakeyoga.nl.

 

Foto: Kimberley Nutbey, www.facebook.com/KimberleyNutbeyOfficial

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-