24-uurs

Het weekend van 7 en 8 september staat de spectaculaire ‘24-uurs’ op de Zoetermeerse plas gepland. Tijdens deze jaarlijkse zeilrace, georganiseerd door de Zoetermeerse Watersportvereniging, worden tussen zaterdag 12.00 uur en zondag 12.00 uur zoveel mogelijk rondjes gevaren. De winnaar krijgt een mooie trofee mee naar huis.

Het sailingsteam Hoeffnagel-Sprij heeft, naast hun training voor de Olympische Spelen van 2016, tijd gemaakt mee te varen in hun 49er met als doel het Noord-Aa record te breken maar diverse teams hebben zich al ingeschreven en gaan de uitdaging graag aan. Ook zijn er teams die niet om de trofee strijden maar gewoon voor de gezelligheid meevaren; want gezellig wordt het.

Iedereen mag zijn tentje opzetten, er worden zowel 's avonds als 's ochtends heerlijke maaltijden geserveerd en de bar is de gehele 24-uurs open.

Op hetzelfde moment wordt er voor de jeugd een Optikamp georganiseerd. Een ieder die deze zomer een Opti-cursus op de club heeft gedaan mag zich inschrijven voor dit kamp. De kinderen zullen in hun Optimist een avondtocht varen met lampjes en slapen in grote tenten op de club.

Kortom, iedere zeiler, jong of oud, die zich nog niet heeft ingeschreven voor dit evenement heeft nu nog de kans op dat te doen.

Voor meer informatie kijk op onze site: www.zwvnoord-aa.nl.

-advertenties-

-goede doel-