dsc 7577Juliette Meurs-Troch van Zoetermeer Vooruit is door Raadslid.nu verkozen tot raadslid van de week. Juliette raadslid, fractievoorzitter én lijsttrekker van de lokale tweepersoonsfractie.

Juliette Meurs-Troch: “Ik probeer op ieder onderwerp het verschil te maken vooral met gezond verstand en creativiteit oplossingen te zoeken voor de uitdagingen waar we in een grote stad als Zoetermeer tegenaan lopen. Met respect voor onze ouderen, begrip voor onze jeugd en aandacht voor de natuur. Daarbij de mening en belangen van de inwoners vooropstellend. Omdat ik deel uitmaak van een tweepersoons fractie, kan ik wel zeggen dat ik bij alle thema’s die spelen in de stad betrokken ben maar mijn primaire aandachtsgebieden zijn de zorg, economie, onderwijs, veiligheid en jeugd.”

Juliette is vol ambitie om zich ook de komende 4 jaar in te zetten als raadslid. Haar grootste doel voor de komende 4 jaar? Juliette: “Het ambtelijk apparaat en de inwoners dichter bij elkaar brengen om in gezamenlijkheid te werken aan een nog fijnere stad om in te wonen, werken en recreëren.”

-goede doel-