HondenpoepZó! Zoetermeer gaat op zaterdag 1 juli op vier plaatsen in Zoetermeer inwoners horen over de overlast van hondenpoep op speelvelden. De veldjes waar u Zó! kunt vinden zijn: het speelveld tussen de Oostergo en Westergo in Meerzicht, rondom het Bridgehome in het Vernèdepark, bij de stadsboerderij in Rokkeveen en in de Seghwaertsehout.

In de Zoetermeerse wijken zijn veel speelveldjes aanwezig. Deze veldjes worden veelal door jongeren gebruikt om te spelen of te voetballen. Toch kan de jeugd er niet altijd verzekerd van zijn dat de veldjes zonder zorg gebruikt kunnen worden. De veldjes worden namelijk ook gebruikt als uitlaatplek voor honden. Althans dat zijn de meldingen die de afgelopen tijd de fractie van Zó! Zoetermeer hebben bereikt. Dit is voor Zó! reden om op 1 juli op verschillende plekken in Zoetermeer de mening van de inwoners over dit onderwerp te peilen. Zó! wil niet alleen de inwoners spreken die overlast van de hondenpoep ervaren, maar ook de mening van de hondenbezitters zelf. Daarnaast wil Zó! ook graag oplossingen horen van de verschillende partijen.

Op 1 juli tussen 13.00 en 14.30 uur is Zó! aanwezig op het speelveld tussen de Oostergo en Westergo in Meerzicht, rondom het Bridgehome in het Vernèdepark, bij de stadsboerderij in Rokkeveen en in de Seghwaertsehout ter hoogte van de skatebaan in Seghwaert.

 

Meer politiek nieuws vindt u op onze politieke pagina: Politiek nieuws

-advertenties-

-goede doel-