buurtforumDit najaar organiseert Stichting MOOI (consulent welzijn en Brede School) samen met Perron 28 het eerste kinderbuurtforum in de wijk. Kinderen die in Oosterheem wonen, zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het kinderbuurtforum.

Het eerste kinderbuurtforum mag een feest gaan organiseren voor kinderen in de wijk Oosterheem. Onder begeleiding van medewerkers van Perron 28 gaan de kinderen samen koken en eten. Daarbij leren zij hoe ze activiteiten kunnen organiseren. De kinderen werken gedurende 8 weken toe naar het daadwerkelijk organiseren van een activiteit in de wijk.

Tijdens 8 bijeenkomsten, op de 1e en 3e woensdag van de maand, komen de kinderen samen bij Perron 28. De bijeenkomsten duren van 17:00 – 18:30 uur. Woensdag 5 november is de eerste bijeenkomst. Overige data zijn: 19 november, 3 en 17 december, 7 en 21 januari en 4 en 18 februari.

In het voorjaar van 2015 organiseert het kinderbuurtforum dan een feest in de wijk.

Spreekt deze activiteit u aan voor uw zoon of dochter? Is uw zoon of dochter woonachtig in Oosterheem en zit hij in groep 6,7, of 8?

Dan kunt u hem of haar via www.mooi-bredeschool.nl inschrijven om deel te nemen aan het Kinderbuurtforum!

-advertenties-

-goede doel-