Het is bijna zover……Vrijdagavond 31 oktober wordt het griezelen in het Stadshart van Zoetermeer!

Halloween ParadeVoor het eerst wordt een spectaculaire Halloween Parade georganiseerd met voorafgaand een spannende Trick or Treat voor de kinderen. Een hoop spanning en sensatie dus tijdens deze Halloween Shopping Night!

Trick or Treat 4 Kids

In de vooravond van de Stadshart Zoetermeer Halloween Parade zal in het Stadshart een Red het Stadshart Trick or Treat Tour worden gehouden en wel van 17.30 – 19.30 uur.

Deelnemende kinderen kunnen aan de hand van een knipkaart langs allerlei Stadshart winkels gaan die avond, waar ze vriendelijke Halloween figuren aantreffen die hun kaart afvinken en hen wat lekkers geven. Hebben ze alle ‘monsters’ verslagen en is hun kaart vol, dan krijgen ze nog een extra versnapering. Spannend, maar vooral leuk!

Natuurlijk komen de deelnemende kids verkleed en gaan zo op pad, als echte Monsterjagers! Overigens staat er in de Stadshart Passage vanaf 17.00 uur ook nog een schminkstand, waar de jeugd zich een spannend uiterlijk kan laten aanmeten! (ook als je niet meeloopt…..)

Halloween Parade

Het hoogtepunt van de Halloween Shopping Night is natuurlijk de Halloween Parade.

Dwars door het Stadshart – waar de nodige winkels ook in Halloween sfeer zijn gebracht - trekt de stoet vanaf de Nederlandlaan via Westwaarts, Promenade en Driekant richting Stadhuisplein. Dit vanaf 20.00 uur.

Fantastisch om naar te komen kijken. Zo zal er onder andere een Cadillac funeral car en een griezelige koets meerijden. Maar ook groepen als Flames of Chaos, Waste Landers, Kickin Walking Dead Show of Rouge Blanc maken deel uit van het griezelige gezelschap….

Verder natuurlijk veel dracula’s, heksen, mummies en andere griezels.

Tijdens de Halloween Parade zal een vakjury een oordeel vellen over de mooiste, gekste en meest griezelige Halloween Parade meelopers en voertuigen. Daarbij zijn Halloween Awards te winnen in diverse categorieën. Ook de winkels en horecavestigingen maken kans op een Award.

Afterparty

Wil je na deze Stadshart Zoetermeer Halloween Parade verder de nacht in, kom dan naar de official Halloween Afterparty bij Club Envy in het Stadshart. Hier vindt eerst om 22.00 uur de uitreiking van de Halloween Awards plaats, waarna om 23.00 uur het feest losbarst.

Wie durft moet dus absoluut langskomen. Vrijdagavond 31 oktober…..Stadshart Zoetermeer Halloween Parade. Dé spectaculaire afsluiting van het Nederlands Thrillerfestival 2014! Griezelig leuk!

-advertenties-

-goede doel-