Anneke Grönloh WZH Parade WZH OosterheemEen optreden van Anneke Grönloh, heerlijk eten & drinken, troubadours en speciaal voor de bewoners met dementie de Care Clowns. WoonZorgcentra Haaglanden bestaat 10 jaar en dat viert WZH samen met bewoners, familie, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers. In de maanden september en oktober trok de WZH Parade langs alle woonzorgcentra van WZH.

WZH Oosterheem genoot op 23 oktober als laatste locatie van de WZH Parade. Anneke Grönloh is erg enthousiast over het evenement: “Ik vind het echt geweldig hoe de bewoners van WZH een dag lang in het zonnetje worden gezet. Je ziet de bewoners en familie helemaal opleven. Ik ben erg dankbaar dat ik aan dit mooie initiatief een bijdrage heb mogen leveren.”

Emoties

Het optreden van Anneke Grönloh zorgt voor veel emoties bij bewoners en familieleden. Daar heeft de zangeres het soms moeilijk mee: “De mooie reacties ontroeren mij enorm en dan moet ik oppassen dat ik zelf niet geëmotioneerd raak. Het is heel bijzonder dat ik dit soort optredens mag doen. Ik houd dan ook veel mooie herinneringen over aan deze uitzonderlijke concertreeks.”

 

-advertenties-

-goede doel-