portemonneeDe crisis heeft de afgelopen jaren hard ingegrepen in het leven van veel mensen. Steeds meer mensen moeten met minder geld het huishouden draaiende houden. Een zware opgave, want hoe lukt het met minder budget toch een leuk leven te leiden? In een Budgetkring ga je hiermee concreet aan de slag. Stichting MOOI start in Zoetermeer voorlopig met twee groepen.

Wat is een budgetkring?

Een budgetkring is een groep van ongeveer acht personen waarin je gestimuleerd wordt bewust en zorgvuldig om te gaan met je geld en met je leven. Het is een leefstijlprogramma met de unieke aanpak van Gelukkig met Genoeg. Een Budgetkring wordt begeleid door een getrainde vrijwillige begeleider. Het leuke van de Budgetkring is dat je concreet bezig bent met greep krijgen op je budget. Je hebt er meteen voordeel van: handig inkopen, zuinig met energie, slim besparen, lekker eten voor een prikkie enz.

Gelukkig met Genoeg

Het programma van de Budgetkring bestaat uit veertien bijeenkomsten. Iedereen krijgt de bundel ‘Gelukkig met Genoeg’. De aanpak is succesvol omdat je in een Budgetkring samen met anderen werkt aan concrete verbeteringen in je eigen leven. Je wisselt tips uit over gezondheid, groen leven en zorgvuldig omgaan met geld.

Interesse?

Mensen die geïnteresseerd zijn in een budgetkring kunnen contact zoeken met Stichting MOOI tel. 079-3462000 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie en/of voor aanmelding.

Wanneer de eerste budgetkring start is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

-advertenties-

-goede doel-