harrie djojowikromoDe Javaanse verhalenverteller en entertainer Harrie Djojowikromo, inwoner van Oosterheem, is op dinsdag 21 oktober te beluisteren tijdens de Zuid Amerikaanse Ontmoetingsmaaltijd in het WZH Oosterheem. Bij deze gezamenlijke activiteit van Perron 28 en het Nicolaasproject Oosterheem zal Harrie Djojowikromo ons in muzikale en poëtische zin meenemen naar Java. Een reis naar de andere kant van de wereld. In deze vorm gaven zangers en spelers vroeger stem aan de stemlozen.

Harrie Djojowikromo, een bekend zanger en verhalenverteller, zal als voorproefje van zich laten horen tussen de 2e en 3e gang van de maaltijd, die om 18.00 uur begint. Vanaf 20.00 begint zijn eigenlijke optreden in het Kooktheater van het WZH Oosterheem.

De toegang is gratis. Voor de maaltijd ( 3 gangenmenu) wordt 5 euro en aanmelding vooraf gevraagd. Zoetermeerpas € 3,50. Opgave is noodzakelijk en kan tot 20 oktober, 16.00 uur bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 0618.078.690 (Mitchell). Koffie en thee staan op 21 oktober om 20.00 uur klaar voor wie niet mee-eet, maar wel wil genieten van Harrie Djojowikromo. Het WZH Oosterheem is te vinden op Florence Nightingalelaan 92, Zoetermeer. Meer informatie op www.nicolaasproject.nl of www.perron28.nl .

-advertenties-

-goede doel-