sharebizzShareBiz 2Daagse is de naam van een nieuw ondernemersevenement in Zoetermeer. Twee dagen lang presenteren ruim 25 ondernemingen in het bedrijfsverzamelgebouw ShareBiz een doorlopend programma van masterclasses, workshops en seminars. Daarnaast is er een beursvloer waar de deelnemers zich laten zien. De Sharebiz 2 Daagse wordt op donderdag 30 en vrijdag 31 oktober gehouden. Deelname aan de diverse activiteiten is gratis.

Twee dagen lang is het bedrijfsverzamelgebouw ShareBiz aan het Koraalrood 153 hét middelpunt van ondernemend Zoetermeer. Zo houdt bijvoorbeeld onder andere Onze Zoetermeerse Bouwsociëteit op donderdag 30 oktober haar reguliere netwerkbijeenkomst op het evenement. Met de ShareBiz 2Daagse willen de ondernemers vooral laten zien wat er in het bedrijfsverzamelgebouw aan het Koraalrood 153 allemaal gebeurt.

Hoe kunt u uw onderneming beter organiseren? Wat betekenen de nieuwe belastingregels voor uw organisatie en weet u wel wat de onderscheidende factor van uw bedrijf is? Het zijn zomaar wat vragen die tijdens één van de vele workshops of seminars een antwoord krijgen. Op beide dagen worden in vier presentatieruimtes activiteiten gehouden. Het complete programma is te zien op www.sharebiz.nl . Via deze site kunnen geïnteresseerden zich voor een activiteit inschrijven.

Op de begane grond van Sharebiz wordt een beursvloer ingericht. Hier geven alle deelnemende organisaties een bedrijfspresentatie. En uiteraard wordt hier ook voor de inwendige mens gezorgd.

De Sharebiz 2Daagse is op donderdag 30 en vrijdag 31 oktober van 9.30 tot 18.00 uur (met uitloop) geopend. Zowel de toegang tot de beurs als het deelnemen aan de workshops, seminars of masterclasses is gratis.

-advertenties-

-goede doel-