Halloween-pompoen2Speelboerderij Het Buitenbeest opent, vrijdagavond 24 oktober, haar poorten voor het griezeligste feest van het jaar: Halloween. Tussen 19.00 en 21.30 uur is de speelboerderij omgetoverd tot het domein van heksen, spoken en vleermuizen. Griezels nemen namelijk het heft in handen en organiseren allemaal enge activiteiten. Zo is er een echte griezelkermis met onder andere gruwel grabbel en spookgooien. Je kunt een bezoek brengen aan het Harry Potter toverdranklokaal of het eeuwenoude piraten-café binnen stappen waar geesten ronddwalen en sterke piratenverhalen vertellen. Je kunt een pompoen uithollen en echte helden stappen het griezelcircus binnen, waar monsterlijke dieren hun kunsten vertonen. Als je echt stalen zenuwen hebt betreed dan het oude spookhuis. Mis dit niet en kom langs op griezeligste feest van het jaar!

Er staat bij ieder onderdeel of het een beetje of heel erg eng is, zodat je zelf kunt kiezen waar je aan meedoet. Zorg dat je op tijd komt, want het feest start met een spannende openingsact. Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Kom maar langs als je durft!

Toegangskaarten

Iedereen die mee wilt doen met het Halloweenfeest moet een toegangskaartje kopen, dus ook je ouder(s), verzorger(s), opa’s en oma’s als zij meekomen. De kaartjes zijn te koop bij de speelboerderij en kosten € 2,50 per persoon. Na betaling krijgt iedereen een toegangskaartje.

Lever het toegangskaartje in op de avond. Jij krijgt daarvoor een activiteitenkaart en je ouder(s), verzorger(s), opa’s en/of oma’s krijgen een warme drank naar keuze. Koop op tijd je kaartje! Vol=vol. Meedoen is op eigen risico.

Speelboerderij Het Buitenbeest, Belvédèrebos 270, 2715 VP Zoetermeer, tel 346 9600 of 352 0624.

Kijk ook op: www.zoetermeer.nl/speelboerderij .

 

Alle activiteiten in de herfstvakantie vind je in ons overzicht: Herfstvakantie

-advertenties-

-goede doel-