Beeld worldvision - meester verwersschool

Donderdag 16 oktober is voor de bijna honderd leerlingen van de bovenbouw van de Meester Verwers basisschool een spannende dag. Ze voeren dan namelijk een voorstelling op in het kader van WorldVision@school. De verwachting is dat ruim 250 mensen – waaronder ouders, broertjes en zusjes en andere familieleden – zullen plaatsnemen in de gymzaal van de school. Maar uiteraard is iedereen welkom, het is tenslotte voor het GOEDE DOEL!!

WorldVision@School is hét zing en dans project voor kinderen van World Vision. De opzet is om hiermee zowel een spetterende avond voor de leerlingen híer te realiseren gecombineerd met het helpen van kinderen in arme landen. Om het scholen wat makkelijker te maken een dergelijke avond voor het goede doel te organiseren, is het dansproject kant-en-klaar en hoeft alleen te worden ingestudeerd. En ook daar ondersteunt WorldVision@school.

Juf Andrea: “De kinderen hebben inmiddels een aantal keren geoefend. Donderdagmiddag is de generale repetitie en ’s avonds zullen ze spetteren óp het podium. Ze hebben er bijzonder veel zin in!”

-advertenties-

-goede doel-