Afbeelding 029Het is weer herfst en bijna herfstvakantie! Tijd voor de Floravontuur Najaarskermis. Van 17 t/m 26 oktober is de Floravontuur Najaarskermis te vinden op het Evenemententerrein (naast SilverDome) aan de Van der Hagenstraat. Jong en oud kunnen genieten van uitdagende, leuke en spannende attracties. De officiële opening is op vrijdag 17 oktober om 19:00 uur door wethouder Robin Paalvast. Tijdens de opening van de kermis deelt de wethouder, namens de kermisexploitanten, gratis kaartjes uit voor verschillende attracties. De hele week kunt u vliegen, roetsjen, schieten en graaien naar hartenlust. Maar ook smikkelen en smullen. De kermis is dagelijks geopend van 13.00 tot 23.00 uur.

Afbeelding 072Op de kermis is voor ieder wat wils.. Ben je een echte waaghals en houd je van draaien dan is de Parajump zeker een bezoekje waard. Ook de Crashtest of Booster is gegarandeerd een uitdaging. Als je het ‘rustiger’ aan wil doen, kom je dan uitleven in de Grand Canyon, Polyp of Botsauto’s. Voor kinderen zijn diverse attracties te bezoeken zoals Circus Convoy, Mini-cars en de Draaimolen. Voor de zoetekauw is een suikerspin- en gebakkraam met heerlijke oliebollen. De hartige trek kan gestild worden bij de frietkraam.

De Floravontuur Najaarskermis is een voordelige kermis in de regio. Daarnaast biedt de kermis aantrekkelijke kortingen om het kermisbezoek nog voordeliger te maken. Zo zijn de zondagen één eurodagen (tot 18:00 uur), op woensdag is het familiedag en zijn er verschillende kortingsacties met o.a. 3 halen 2 betalen.

-advertenties-

-goede doel-