IMG 2344

Zaterdag 11 oktober was het een drukte van belang in de Stadshart Passage, waar als afsluiting van de actie ‘Spaar, Bied & Win!’ een Superveiling werd gehouden, met vele tientallen pakketten, waarop geboden kon worden door iedereen die tijdens de actieperiode met zijn/haar aankopen veilingpunten had gespaard. Honderden mensen kwamen langs om mee te kunnen bieden op al het fraais.

De speciale veilingbordjes gingen regelmatig de lucht in en hier en daar werd flink tegen elkaar op geboden. Want ja, iedereen wilde wel een gezellige cadeaubon, een luxe pakket van ICI Paris XL, een lingeriesetje, een mooi sieraad, een feestje bij McDonald’s voor de kids, een Barista workshop van Doppio, een boodschappenpakket van AH XL of een iPad mini winnen natuurlijk! Of één van de tientallen andere prijzen, waarbij vooral de kids met glimmende ogen keken naar de hartstikke leuke tassen die Favoriet Sport in het prijzenpakket had gestopt! Er werd voor duizenden euro’s aan prijzen geveild, beschikbaar gesteld door de Stadshart ondernemers.

IMG 2327 IMG 2341

Tussen beide veilingrondes in was er een uur pauze om iedereen de kans te geven inkopen te doen en zo nog meer veilingpunten bij elkaar te schrapen en daar werd, zo bleek tijdens de tweede ronde, gretig gebruik van gemaakt.

Een spannende eindronde met het slotstuk van deze dag, een jaarabonnement voor Bioscoop Utopolis, maakte de Superveiling compleet.

-advertenties-

-goede doel-