vuurGrote liedjes, klein gespeeld. Twee heel bijzondere stemmen, twee uiterst muzikale soulmates: ‘VUUR’ is een concert van twee solisten die de mooiste liedjes samen zingen en spelen. Gepassioneerde liedjes van zichzelf worden verbonden aan liedjes met een ziel uit het wereld repertoire van o.a. The Beatles, Sting en FleetwoodMac. Margriet Eshuijs en Maarten Peters spelen en zingen al deze liedjes op een totaal eigen wijze.

Beide zijn opgegroeid met de inspirerende muziek uit het wereld repertoire en singersongwriter Maarten Peters heeft wat betreft de liedjes die hij schrijft hoog in het vaandel staan dat ze ergens over moeten gaan. Het is niet verwonderlijk dat zijn liedjes daarom ook worden gezongen door grote artiesten als Liesbeth List, Rob de Nijs en vele anderen.

Margriet Eshuijs staat al meer dan 40 jaar op het podium en verdiende alle prijzen die er zijn zoals drie Edisons en de Gouden Harp. Voor haar verdiensten in de popmuziek werd zij geridderd en haar grote hits " House for sale" en Black Pearl staan steevast in de top 2000.

VUUR: Een muziekprogramma dat u niet wil missen.

Woensdag 15 Oktober

Aanvang 20.30 Kassanummer 079-3427565 www.stadstheater.nl

fotografie fluitekruidje.nl  

-advertenties-

-goede doel-