recycling licht op dinsdag 1Vanaf oktober krijgt het project De Werktafel van Stichting ParticipARTe een extra injectie voor de bewoners van de wijk Palenstein. In het Participatiecentrum aan het Van Duvenvoordepad is eenieder, jong en oud, op dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag welkom om een bijdrage te leveren aan dit unieke project. Begin december is de afsluiting met een mooie presentatie van al hetgeen vanuit onszelf en het weggegooide materiaal (van meubels tot gieters, van lampen tot boeken) is gemaakt. Zin om te schilderen, te knutselen of van iets ouds iets nieuws te maken? Zin om je creativiteit naar boven te halen? Kom dan eens langs en schuif aan bij de gastvrije vrijwilligers. Toegang op de drie middagen en het benodigde materiaal is gratis.  

Vanaf maart 2014 is Stichting ParticipARTe in het kader van het project De Werktafel bezig met het recyclen van klein afvalmateriaal tot kunstobjecten. Er is al heel wat materiaal verzameld en verwerkt tot aansprekende en verfrissende kunststukken. Steeds in een aangename sfeer van samen bezig zijn.

recycling 2014De Stichting ParticipARTe initieert kunstzinnige projecten met een sociale doelstelling. Volgens het Stichting ParticipARTe-principe ‘Geef mensen de ruimte en er ontstaat veel moois’ worden wijkbewoners ondersteund in hun (verborgen) creativiteit. Door veel samen te doen, worden creatieve vaardigheden opnieuw ontdekt en kunnen er nieuwe perspectieven in zicht komen.

De Werktafel staat onder leiding van kunstenaar Daniël van Goor en is toegankelijk op dinsdag, woensdag en donderdag van 14.00 – 16.00 uur. Doe mee! Meer informatie over Stichting ParticipARTe staat op de website van ParticipARTe: www.participarte.nl

-advertenties-

-goede doel-