Kunst uit de klepElk jaar organiseert kunstorganisatie Terra Art Projects de Oktober Kunstmaand, een maand boordevol Zoetermeerse kunst. Op 28 september ging de Kunstmaand tijdens Zondag in ’t Park van start met ‘Kunst uit de klep’. Onder het genot van een heerlijk nazomerzonnetje verkochten kunstenaars werk vanuit de kofferbak van hun auto. Er is echter nog veel meer te doen in oktober!

                                                                                 

Zoetermeerse kunst verenigd

In oktober is het Terratorium compleet gevuld met kunst van Zoetermeerse bodem. Elke week exposeert een groep professionele kunstenaars tijdens de Overzichtsexpositie het nieuwste werk. Van realistisch tot abstract en van felgekleurd tot ingetogen: alle stijlen zijn vertegenwoordigd. In totaal laten ruim vijftig kunstenaars twee- en driedimensionaal werk zien. Ben je een kunstliefhebber en wil je meer te weten komen over lokale talenten? Grijp dan nu je kans en geniet iedere week van een andere collectie!

Open Atelierdagen: Het domein van de kunstenaar

Op zaterdag 11 en zaterdag 18 oktober kun je tijdens de Open Atelierdagen een kijkje nemen in de ‘keuken’ van de kunstenaar. Maak een praatje, bekijk het atelier en ontdek de gezichten achter de kunstwerken! Om de dagen overzichtelijk en gemakkelijk bereisbaar te houden zijn de open ateliers in twee groepen verdeeld.

Terra bestaat 20 jaar! Jubileumexpositie

Op woensdag 29 oktober viert Terra haar 20-jarig jubileum met een feestelijke receptie (inloop vanaf 17.30) voor kunstenaars en kunstliefhebbers. Iedereen is welkom. In het Terratorium (Dorpsstraat 12) kun je genieten van een hapje en een drankje. Terra presenteert tijdens de jubileumexpositie niet alleen een overzicht van twintig jaar aan kunstactiviteiten, maar geeft ook sneak preview van de toekomstplannen! Wil je liever op een andere dag langskomen? Dat kan. De jubileumexpositie is te zien van 28 t/m 30 oktober (11-17 uur)

Praktische informatie

Overzichtsexpositie 30 september t/m 26 oktober (Iedere week een andere collectie)

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag: 11-17 uur, zondag: 13-17 uur

Jubileumexpositie van 28 t/m 30 oktober (11-17 uur)

Open Atelierdagen - Zaterdag 11 oktober: 13-17 uur - zaterdag 18 oktober: 13-17 uur

Locatie: Terratorium, Dorpsstraat 12

-advertenties-

-goede doel-