Nog t/m zaterdag 11 oktober a.s. kan met aankopen doen in de deelnemende Stadshartwinkels en horecagelegenheden veilinggeld gespaard worden in het kader van de actie ‘Spaar, Bied & Win!’ die de Stadshart ondernemers voor hun klanten organiseren.

VeilingVoor elke € 10,-- die wordt besteed ontvangt men een veilinggeld voucher met 10 veilingpunten. Zolang de voorraad strekt en met een maximum van 100 veilingpunten per aankoop.

Op zaterdag 11 oktober vindt de Superveiling in de overdekte Stadshart Passage plaats.

Om 13.00 uur start de eerste ronde van deze Superveiling. En na een pauze, waarin nog inkopen gedaan kunnen worden (en dus ook nog veilinggeld gespaard kan worden!) start om 15.00 uur de tweede ronde. Tijdens deze Superveiling kan met de gespaarde veilingpunten een bod worden uitgebracht op allerlei producten en cadeaus die beschikbaar zijn gesteld door de Stadshart ondernemers. O.a. sieraden, waardebonnen, een workshop barista, boodschappenpakketten, een kinderfeestje voor 10 personen, een jaarkaart voor de bioscoop en een iPad mini: op van alles en nog wat kan er geboden worden! De prijzen waarom het gaat staan vermeld op de website van het Stadshart: www.stadshart.nl . Tijdens de Superveiling zijn ook flyers met het complete overzicht van veilingpakketten en de spelregels in de Passage verkrijgbaar.

Let op: de veilinggeld vouchers zijn genoemde zaterdag alleen geldig met aangehechte aankoopbon! Goed bewaren dus, die kassabonnen! Uiteraard zijn de kassabonnen desgewenst na vertoon weer terug te verkrijgen.

Doe dus nog t/m zaterdag 11 oktober zoveel mogelijk aankopen in het Stadshart, spaar die veilingpunten en kom ook bieden tijdens de Superveiling!

-advertenties-

-goede doel-