vitaminstoreHealth specialist Vitaminstore, heeft de deuren van alweer het 27ste filiaal geopend in Stadshart Zoetermeer mét juicebar Vitaminboost. Behalve voor 100% gezonde voedingssupplementen, de beste merken sportvoeding en de zuiverste natuurcosmetica, kun je er ook terecht voor heerlijke healthy juices met een extra boost van bijvoorbeeld tarwegras of chiazaad.

Vitaminstore is een health specialist waarbij je advies krijgt over passende voedingssupplementen, sportvoeding en natuurcosmetica. In de nieuwe vestiging in Stadshart Zoetermeer komt ook een juicebar waar sappen en smoothies worden verkocht op basis van groente en fruit, verrijkt met boosters zoals superfoods. Vitaminstore verkoopt onder andere de bekende A-merken Solgar, Orthica, MDY, EAS, Dr. Hauschka en Weleda en de huismerken Vitaminhealth, Vitaminsports en Vitaminbeauty.

Manon Otten, Vitaminstore: “Stadshart Zoetermeer is het levendige centrum van Zoetermeer, waar veel mensen wonen die met hun gezondheid en hun lijf bezig zijn. Met de zeer bekwame ondernemer Stijn de Vries hebben wij er alle vertrouwen in dat de Vitaminstore in Zoetermeer een succes gaat worden.”

Vitaminstore is gevestigd aan de Promenade 7 in Stadshart Zoetermeer.

-advertenties-

-goede doel-