Erik Rumpff afbeelding Droom 3

Vanaf Zondag 5 Oktober 2014, is de expositie ‘Ontmoeting’ te bezichtigen in Ateliers BaZtille. Deze ontmoeting is niet alleen tussen de kunstenaars. Maar vooral de kunstwerken van kunstenaars uit Rijswijk komen op deze locatie op de voorgrond. Deze ontmoeting beoogt een culturele uitwisseling tussen Rijswijk en Zoetermeer.

Ilona Senghore afbeelding Labyrint2In Ateliers BaZtille exposeren 18 kunstenaars, verbonden aan Galerie Arti Shock, hun werken. De diversiteit van de disciplines staat borg voor een zeer gevarieerde expositie. De kunstenaars hebben een korte typering omtrent hun werk geschreven. Vanuit de optiek van de curator het moment waar de ontmoeting een aanvang heeft genomen. Die typeringen vormen in belangrijke mate de leidraad voor het samenstellen van de expositie. En er springen dan uitspraken uit die de verbeelding tarten. Het maakt nieuwsgierig.

De symboliek, die zelfs terugvoert naar Gotische figuren grijpt ook terug naar een robuuste houten figuur. Het kleurrijke aspect doet je wegdromen in al dan niet gefantaseerde landschappen. De schildertechniek en keramische vormen zijn nadrukkelijk aanwezig. De kunstenaars die voor deze werken staan zijn: Husein Huseinov, Winnifred Bastian, Wil Snijders, Sytske de Jong, Marjan van Os, Marja Jansen, Linaaa, Koos ten Kate, Joep Fransen, Ingrid Dingjan, Ilona Senghore, Frits Droog, Erik Rumpff, Els van Lieshout, Claire Delperdange, Ben Stolk, Arnold Sas & Arnold Beugelsdijk.

De kunstenaars uit Ateliers BaZtille, openen een tweede expositie een week later in Galerie Arti Shock te Rijswijk. Op zondag 12 Oktober 2014 in de Schoolstraat 26. Iets bescheidener van omvang doch niet minder serieus. Daaraan werken mee Hans Feij, Sander Harteveld, Jose Koebrugge, Veronique Vaessen, Robert Verhaaf, Jeroen Verheugd, Shelby Visser & Petra Wiek.

De opening van de expositie is op zondag 5 oktober, daarna duurt de expositie tot maandag 27 Oktober. Openingstijden zijn van Donderdag t/m Zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Ateliers BaZtille,

Rokkeveenseweg 46c, 2712 XZ Zoetermeer

ENTREE tegenover het gebouw Worrel & Jetten

Info: www.ateliersbaztille.nl ook voor routebeschrijving

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-