Voor een dag getrouwdOp basisschool de Waterlelie werd woensdag de Kinderboekenweek feestelijk geopend. De leerlingen mochten verkleed naar school komen. Het festijn werd geopend met het feestlied op het schoolplein. Alle groepen vieren een door de klas gekozen feest. Aan de verklede juf of meester konden de leerlingen bij aankomst op het schoolplein zien welk feest de komende week in de klas wordt gevierd.

Van internationaal Halloween in groep 5 tot aan het nationale Bevrijdingsfeest in groep 8. Diverse feesten worden er gevierd. In groep 4 vieren ze het huwelijksfeest. Natuurlijk moet er dan ook getrouwd worden… en wat is er nou leuker dan trouwen met de juf! De directrice, juf Irma, verbond juf Rolinda en bruidegom Tobin in de echt voor één dag. Het feest was compleet met ringen en een kus op de wang!

Het thema van de Kinderboekenweek is ‘Lang zullen ze lezen!’ Tijdens de Kinderboekenweek organiseert de school diverse activiteiten met en voor de leerlingen.

Vrijdag 10 oktober wordt de Kinderboekenweek feestelijk afgesloten met een tentoonstelling en een boekenmarkt van 15.00u tot 16.00u. Tevens zal kinderboekenwinkel Silvester aanwezig zijn met een kraam vol mooie boeken.

U bent uitgenodigd op de boekenmarkt van basisschool De Waterlelie aan de Goudenregenzoom 73 in Rokkeveen.

-advertenties-

-goede doel-