peuterfestivalZaterdag 4 oktober organiseert Brede School Dorp/ Driemanspolder het eerste Peuterfestival in het Dorp.

De organisatie van deze ochtend is in handen van de Paulusschool, de Koningin Beatrixschool, basisschool de Vijverburg, Kern Kinderopvang het Eendennest en de afdeling Brede School van Stichting MOOI.

Het Peuterfestival staat geheel in het teken van het thema ‘Feest’ en is gericht op peuters en de jongste kleuters tot 5 jaar en hun ouders/verzorgers.

Voor de kinderen worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals een poppenkastvoorstelling, een bewegingsactiviteit, een voorleesactiviteit, Engelse les, een creatieve workshop en een verkeersplein.

Bij de ingang van Kern Kinderopvang het Eendennest is een koffiecorner voor de ouders/verzorgers ingericht en kunnen de kinderen zich laten schminken. Ook zijn er organisaties aanwezig om informatie en advies te geven over veiligheid en gezondheid, zoals het Rode Kruis met informatie over EHBO, Tandverzorging Zoetermeer, de Zoetermeerse Zwemvereniging, het Centrum voor Kunst en Cultuur en uiteraard de scholen en organisaties die deze ochtend organiseren. Van 10.00 - 12.00 uur is er voldoende te beleven aan de Dr. J.W. Paltelaan 3-5. Toegang en deelname is gratis.

-advertenties-

-goede doel-