Met pijn in het hart hebben de medewerkers van het Schuurtje van Vincentius noodgedwongen de Dorpsstraat en het Nicolaasplein verlaten, maar er is een mooie locatie gevonden in de Storkstraat nr. 5. Hier is door alle medewerkers van het Schuurtje de afgelopen weken hard gewerkt om de ruimte opnieuw in te richten met alle spullen die zijn meegenomen uit het oude dorp en spullen die opnieuw zijn opgehaald. Zaterdag 2 november wordt het Schuurtje van Vincentius om 10 uur heropend op de nieuwe locatie.

logo vincentiusvereniging nederlandOok hier bestaat weer de mogelijkheid om een gezellig gesprek te voeren met bekenden of onbekenden onder het genot van een kop koffie of thee of een lekkere beker soep. Op de openingsdag is de koffie/thee zelfs gratis voor de bezoekers!

De heropening zal gedaan worden door de heer Schouten namens het hoofdbestuur van Vincentius Nederland waar Zoetermeer als lokale vereniging deel van uit maakt.

Een deel van de opbrengst van de verkopen in het Schuurtje in de maanden november en december zal - in het kader van het bijna 100-jarig bestaan van de Vincentiusvereniging Zoetermeer - besteed worden aan de aanschaf van spel- en bewegingsmateriaal voor de bewoners van zorgcentrum Vivaldi. Dus van al uw aankopen gaat een deel naar de bewoners van onze eigen gemeente Zoetermeer die veel zorg en aandacht nodig hebben.

-advertenties-

-goede doel-