brand caravan

De caravan in Palenstein brandde geheel uit. Foto: www.112zoetermeer.nl

In de nacht van dinsdag op woensdag 30 oktober is op drie plaatsen in Zoetermeer brand gesticht. In alle drie de gevallen gaat het volgens de politie om brandstichting, maar het is nog onduidelijk of de drie branden verband met elkaar hebben.

In Palenstein ging rond 01.30 uur aan de Goeswijn van der Poellaan een caravan in vlammen op. Ook een personenauto brandde volledig uit. Ongeveer een uur later kreeg de brandweer melding van een autobrand aan de Kroosvaart in Seghwaert, hier stonden twee auto's in brand. De voertuigen brandden volledig uit en een derde voertuig liep ernstige brandschade op.

Ook in de wijk Noordhove was het raak, aan de Lommerbaan werd brand gesticht in een vuilcontainer nabij een woonhuis. Rond 03.15 uur hoorde een getuige een klap van vuurwerk. In de omgeving hield de politie een 16-jarige Rotterdammer aan. Hij had vuurwerk op zak.

De politie en brandweer doen onderzoek naar deze branden en roepen getuigen op om zich te melden. U kunt hiervoor bellen met het algemene politienummer 0900 8844, of met Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

 

-advertenties-

-goede doel-