CannabisDe politie kreeg maandagavond 28 oktober een melding dat rond een woning aan de Oranjelaan personen zouden lopen die zich verdacht gedroegen. Agenten die poolshoogte namen, troffen de verdachte personen niet maar roken wel bij de woning een henneplucht. Hierop besloten ze om met een machtiging tot binnentreden het pand binnen te gaan. In de woning trof de politie een ontmantelde hennepkwekerij aan.

De goederen die gebruikt worden bij de kweek van hennep werden in beslaggenomen. Uit onderzoek bleek dat er illegaal stroom werd afgetapt. De recherche van bureau Zoetermeer neemt de aangifte van de diefstal van stroom mee in hun onderzoek.


Hennepkwekerijen
De politie wijst nadrukkelijk op het gevaar van hennepkwekerijen. Vaak wordt er illegaal stroom afgetapt, wat kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel dan met de meldlijn 'Meld Misdaad Anoniem' via 0800-7000.

-advertenties-

-goede doel-