Moulin Rouge2 fit 170 110 170 110 90Ook dit seizoen staat het CKC bol van de musicalproducties, waaronder Moulin Rouge en Legally Blonde. En jij kunt meedoen: doe auditie! Er worden namelijk nog zangers, dansers, acteurs, muzikanten en zelfs circusartiesten gezocht. Meld je aan en wie weet sta jij straks wel op het podium een dijk van een show weg te geven!

Voor de musical Moulin Rouge worden nog zangers, dansers, acteurs, muzikanten en circusartiesten gezocht (18 jaar en ouder). Moulin Rouge staat voor de nachtclub van Charles Zidler en Joseph Oller waar bohémiens, kunstenaars, nachtclubdanseressen en rijkelui zich verzamelen voor een avond vol zang, dans, muziek, circus en vermaak. De auditie voor Moulin Rouge vindt plaats op 1 november om 19.00 uur.

Aanmelden?

Om mee te doen aan een van de audities stuur je een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je gegevens of kijk op www.ckc-zoetermeer.nl voor meer informatie. Na aanmelding krijg je materiaal ter voorbereiding opgestuurd.

-advertenties-

-goede doel-