20131023-4731

Wytze en Marjan Weistra en Heidi vd Werf zijn heel blij met de donatie van de Primark

Stichting A break 4 kids zet zich in voor kinderen die in Zoetermeer in tehuizen wonen. Voor deze kinderen verandert er al heel veel als zij (plots) niet meer thuis bij hun ouders kunnen zijn en leuke uitstapjes zitten er al helemaal niet meer in. De cheque die de stichting woensdag 23 oktober ontving van de net geopende Primark was dan ook meer dan welkom!

Met deze donatie zijn via Stichting A break 4 kids 21 kinderen in de herfstvakantie een dagje naar de Efteling gegaan, zodat ook zij een keer onbezorgd kunnen genieten en hun problemen even kunnen vergeten.

Marjan en Wytze Weistra begonnen in 2008 vanuit de kerk met het maken van kerstpakketten voor kinderen die het minder hebben. Twee jaar geleden richtten zij de stichting A break 4 kids op en zetten voor deze stichting al vele acties op touw voor kinderen die in een tehuis of crisisopvang wonen. Wytze: "Iedereen kijkt uit naar de vakantie, ook deze kinderen. Het doel van de stichting is om de kinderen écht iets te geven om naar uit te kijken! Elke schoolvakantie organiseren we uitstapjes voor de kinderen, zodat ook zij even kunnen relaxen!"

Ook proberen Marjan en Wytze de kinderen elk jaar een kerstkadootje te geven. Marjan vertelt dat de kinderen niet met lange verlanglijstjes aan komen, maar soms voor ons heel normale dingen vragen. Marjan: "Een kind vroeg vorig jaar bijvoorbeeld om een eigen washandje en handdoek, of gewoon wat lekkers om te snoepen! Ze moeten in het opvanghuis alles delen en het is voor de kinderen dan heel belangrijk om spulletjes te hebben die echt van henzelf zijn."

De Stichting wordt gesteund door Floravontuur Zoetermeer en vele donaties. Wilt u deze Stichting steunen? U kunt een donatie storten op bank rek 6029722, ten namen van Stichting A break 4 kids. Meer informatie vindt u op: www.abreak4kids.nl of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-