terra

Elk jaar kiest Terra Art Projects een thema voor de Oktober Kunstmaand. Dit jaar is dat ‘inspiratie’.

Dat werd het uitgangspunt voor samenwerking met cursisten van het CKC. Negen beeldend kunstenaars bezochten de jaarlijkse Zomerexpositie van het cultuurcentrum. Zij selecteerden daaruit een cursist op basis van zijn of haar werk. De kunstenaar werd voor korte tijd de coach van de cursist. Dat heeft geleid tot een nieuw kunstwerk van de cursist. Zij aan zij exposeren de kunstenaar en de cursist nu op de overzichtstentoonstelling. De expositie is dit weekend nog te zien op de begane grond en in het Atrium van het CKC, van 13 -17 uur. Op zondag is er van 15-17 uur live-muziek.

Project evergreenZ

Breng ook eens een bezoek aan het onlangs geopende TERRATORIUM in de Dorpsstraat 12. Daar is de expositie ‘evergreenZ’ nog tot en met dit weekend te bezichtigen. EvergreenZ is een kunstproject van beeldend kunstenaar José Krijnen waarbij twintig ouderen van woonzorgcentrum Buytenhaghe de handvatten kregen om hun leefwereld te tonen. Gedurende een week fotografeerden zij hun omgeving met een iPad. De fototentoonstelling in het TERRATORIUM toont een selectie van de resultaten.

Nieuw in dit pand is ook de Terra Art Shop. Kunst voor de kleine beurs. Betaalbare kunst tot 200 euro. De openingstijden zijn donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 – 17.00 uur en zondag van 13.00 – 17.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-