CoverJongeren hebben vragen over simpelweg van alles. Vragen zoals “ik wil op mezelf wonen, hoe doe ik dat?”, “ik denk dat ik  zwanger ben, wat nu?” of “welke opleiding past bij mij?” worden elke dag gesteld aan de jongerenadviseurs van het JIP. Antwoorden op deze vragen en meer vind je ook gewoon in de gratis nieuwe JIP-Gids 2013-2014.

De gids is er voor alle jongeren tussen de 12 en de 25 jaar uit Den Haag, Delft en Zoetermeer. Onmisbaar in jouw tas of kluisje want de belangrijkste informatie, adressen en leuke interviews over bijvoorbeeld werk, wonen, jonge ouders, seks en hulp vind je erin terug. Stagelopen bij het Jongeren Informatie Punt (JIP)? Je leest er alles over. Mega handig en ook nog eens gratis!

Je komt de gidsen tegen op school, in de bieb, in jongerencentra en natuurlijk bij het JIP in het Stadshart. Haal ‘m dus snel even op. Wil je nóg meer informatie dan al in deze bomvolle gids staat? Dan kun je ook Whatsappen, mailen of bellen!

JIP Zoetermeer

Stadhuisplein 4

Geopend ma/di/do/vr 13.00 – 17. 00 uur

Tel. 079 – 3310055 / App. 06 – 15 888 955 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Voor verwijzers en docenten: de JIP-Gids 2013-2014 is gratis te bestellen voor uw jongeren. Ook een digitale versie of een URL op bijvoorbeeld uw website is mogelijk. Laat het weten door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De gids wordt in een oplage van 20.000 verspreid in regio Haaglanden.

-advertenties-

-goede doel-