20131008-3964De dinsdagmarkt verhuist! Vanaf 22 oktober 2013 staat de dinsdagmarkt elke week aan de Florence Nightingalelaan in Oosterheem. Daarmee eindigt de dinsdagmarkt op de Markt in het Stadshart. Deze trekt te weinig bezoekers en inwoners in Oosterheem willen heel graag een warenmarkt. De nieuwe locatie trekt door de gunstige ligging tussen scholen, een sporthal en een goedlopend winkelcentrum waarschijnlijk meer publiek. De gemeente en de marktcommissie informeren gezamenlijk de bezoekers en omwonenden over de verhuizing.

Aan de Florence Nightingalelaan, bij winkelcentrum Oosterheem, zijn water– en stroomvoorzieningen gemaakt en vloeistofdichte vloeren (voor de viskramen) gelegd. De laatste dinsdagmarkt op de Markt is op 15 oktober. De zaterdagmarkt op de Markt en de vrijdagmarkt in Rokkeveen blijven gewoon bestaan.

Verkeersmaatregelen

Bij het nieuwe marktterrein in Oosterheem gelden tijdens markttijden andere verkeersmaatregelen. Tijdens de markt zijn ongeveer 60 parkeerplekken en een fietspad elke week tijdelijk afgesloten. Er blijft voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, en voor fietsers zijn er alternatieve routes. Er geldt een wegsleepregeling voor voertuigen die het parkeerverbod negeren.

Leuke acties

Ter gelegenheid van deze verplaatsing worden leuke acties georganiseerd op en door de markt. Zo maakt men kans om één van de 25 goed gevulde boodschappen tassen te winnen, er is een leuke kleurwedstrijd voor de kinderen waarbij er aantrekkelijke prijzen te winnen zijn! Ook komt er een mysterie shopper die de hele dag over de markt loopt; wordt u aangesproken door deze mysterie shopper terwijl u een aankoop op de markt doet, maakt u gelijk kans op contante korting!

-advertenties-

-goede doel-