Najaarskermis beperking15Voor de derde keer op rij zorgen de exploitanten van de Floravontuur Najaarskermis voor twee uur gratis vertier voor mensen met een beperking.  Dit jaar vindt deze speciale middag plaats op vrijdag 18 oktober tussen 15:00-17:00 uur. Vervolgens wordt de kermis om 17:00 uur officieel geopend.

Tijdens deze twee uur houden de kermisexploitanten met hun attractie rekening met deze groep bezoekers. Bijvoorbeeld met het in– en uitstappen en indien nodig past de exploitant de draaifrequentie aan. Verschillende instellingen en dagcentra zijn inmiddels benaderd en een aantal hebben enthousiast gereageerd en zich aangemeld. Vorig jaar was deze middag, met ruim tachtig bezoekers, een groot succes.

Valt u of iemand die u kent binnen deze doelgroep en wilt u hiervan gebruik maken? Meldt u, uiterlijk dinsdag 15 oktober, aan bij Floravontuur Promotie Zoetermeer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel naar 079-3161616.

Na aanmelding ontvangt u verdere informatie.

-advertenties-

-goede doel-