MG 1889

De serviceclub Kiwanis Zoetermeer de Hoop heeft zaterdag 28 september een leuke en sportieve ochtend bij Ayers Rock georganiseerd voor 16 kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar, die in het bezit zijn van een ZoetermeerPas.

Het was een geweldige dag met super mooi weer en overal vrolijke gezichten! Voor de kinderen begon de dag om 09.30 uur met het raden van het gewicht van de taart, gesponsord door Bakkerij Ammerlaan. Na het nuttigen van deze heerlijke taart, startten zij met de activiteiten onder deskundige begeleiding van Ayers Rock.

De kinderen hebben geklommen, getijgerd en over het water aan een touw gezwaaid.

Wethouder Edo Haan, Financiën en Sociale Zaken, bracht om 11.15 uur een bezoek aan Ayers Rock om op een leuke en informele wijze met de kinderen en hun begeleiders kennis te maken. Vervolgens werd iedereen getrakteerd op een lekkere lunch en ontving de deelnemer, die het gewicht van de taart het best geraden had,  twee kaartjes voor de kwalificatiewedstrijd Nederland-Hongarije,  beschikbaar gesteld door ING MKB Zoetermeer. Om ca. 13.00 uur ging iedereen weer huiswaarts.

Sponsoren en partners

Dit fantastisch en geslaagd evenement is mede mogelijk gemaakt door sponsoren en partners waaronder de gemeente Zoetermeer, Stichting Leergeld, Ayers Rock, Fortune koffie, bakkerij Ammerlaan en ING MKB Zoetermeer. Ook een hartelijk dank aan McDonalds Zoetermeer, BurgGolf Zoetermeer, Hidalgo, Doubdle, Studio Buffalo, Instituut Pica, Belsmoes.nl, Apk-oke, stickting Piëzo, De bibliotheek, ZinZijn, Sylvester Boek &, Spel, Basware, ING MKB Zoetermeer en Justusfood.

-advertenties-

-goede doel-