20131015-4256

Op vrijdag 11 oktober nam Zoetermeer acht nieuwe promotieborden in gebruik voor aankondiging van evenementen, optredens en speciale gebeurtenissen. Sinds de Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade in 1992 neerstreek in Zoetermeer, beschikte de stad over drie blauwe promotieborden voor aankondiging van evenementen en optredens in de stad. De afgelopen jaren is Zoetermeer dusdanig gegroeid en zijn er zoveel evenementen bij gekomen, dat de drie blauwe promotieborden bij de invalswegen absoluut ontoereikend werden.

SAMENWERKING

20131015-4252Eigenaar van de promotieborden,  stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer,  heeft in nauwe samenwerking met Vereniging Promotie Stadshart, gemeente Zoetermeer, Cultuurpodium Boerderij en het Stadstheater, fondsen ingezameld waardoor het dit jaar mogelijk bleek om acht nieuwe promotieborden te plaatsen. Deze borden zijn zoveel mogelijk gesitueerd bij de toegangswegen tot de stad. Daardoor ziet ook verkeer dat via Rokkeveen en Oosterheem de stad nadert, vanaf 11 oktober de aankondiging van de evenementen, optredens  en andere belangrijke gebeurtenissen. De promotieborden zijn beter bestendigd tegen vandalisme en, wellicht nog belangrijker,  voorzien van verlichting zodat ook in het donker de aankondigingen goed leesbaar zijn.

ZOETERMEERBRUIST.NL

Op de promotieborden zullen uitsluitend aankondigingen van evenementen, optredens en speciale gebeurtenissen worden vermeld. Nieuw op de borden is de websitevermelding van www.zoetermeerbruist.nl . Op dit moment linkt de vermelding door naar de website van stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer. Maar op termijn wordt dit een website waarop Floravontuur, Stadshart, culturele instellingen en overige evenementenorganisatoren, hun evenementen en gebeurtenissen plaatsen.

-advertenties-

-goede doel-