p006 0 00 01Bekende binnen- en buitenlandse jazzartiesten zullen optreden tijdens de Jazznight, als afsluiting van het Zoetermeer Jazz festival dat de hele maand september duurde. Zaterdag 5 oktober is het laatste, en grootste, evenement van Zoetermeer Jazz.

Er zullen optredens met bekende binnen- en buitenlandse jazzartiesten zijn in de reguliere zaal (Koetshuis) van de Sniep, de bovenzaal, het restaurant en in de grote festivaltent, die op de parkeerplaats wordt neergezet.

De Amerikaanse saxofoonlegende Scott Hamilton zal optreden tijdens de JazzNight, begeleid door Pieter van Santen - piano, Vincent Koning - gitaar,  Frans Bouwmeester - contrabas en Bob Dekker - drums. Verder treedt Kind of Brown, de winnaar van de 'Zoetermeer Jazz Award 2013', op en staan er swingende optredens gepland van de Harry Emmery Band en het Bruce James Soultet met Bella Black (USA) en Naomi Adriaansz op het programma.

De swingende afterparty zal tot in de kleine uurtjes doorgaan met Blood Sweat & Kiers, saxofonist Wim Ninaber en vele anderen.

Het volledige programma vindt u hier: www.zoetermeerjazz.nl/time_table_jazznight

Kijk hier naar een reportage van MeerZoetermeer van een vorig Zoetermeer Jazz festival:

Foto: Ron Jenner

-advertenties-

-goede doel-