meerpuntIn de Week van de Opvoeding organiseert Meerpunt onder andere een workshop voor ouders en verzorgers over het gebruik van sociale media (8 oktober), en een workshop timemanagement voor gezinnen (10 oktober). Deelnemers aan de workshop van 10 oktober, ontvangen bovendien een Meerpunt jeugd-en-gezin-planbord.
Bij het Meerpunt inlooppunt (in de hoofdbibliotheek) is de hele week het gratis geschenk ‘Speels’ af te halen tegen inlevering van een ingevulde enquête. Deze enquête ligt klaar bij het Meerpunt inlooppunt.

Opvoedmarkt
Ter afsluiting van de week vindt zaterdag 12 oktober van 11.00 tot 16.00 uur de Meerpunt-opvoedmarkt plaats in de hoofdbibliotheek (Stadhuisplein 2). Ouders, verzorgers, jongeren en professionals kunnen elkaar hier ontmoeten en  in gesprek gaan over verschillende thema’s, zoals voeding, echtscheiding, pubergedrag, ADHD/autisme, verslaving, pesten, rouwverwerking, opvoeding, opvoeding in twee culturen, opvoeding en school, financiële opvoeding en opvoeden in je eentje.
Stichting MOOI organiseert van 12.00 tot 14.00 uur allerlei leuke activiteiten voor kinderen op het Stadhuisplein.

logoWvdOProgramma Week van de Opvoeding 2013
Het programma van de week van de Opvoeding 2013 en de laatste nieuwtjes staan op www.meerpunt.nl.  Volg Meerpunt ook via Facebook: www.facebook.com/cjgmeerpunt. en wordt zo op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen en bijeenkomsten.

Over Meerpunt
De gemeente Zoetermeer is een fijne stad voor kinderen om in op te groeien. De gemeente en haar partners ondersteunen ouders en verzorgers bij het opvoeden door passend onderwijs, goede zorg waar nodig en een prettige leefomgeving. Bij Meerpunt kan iedereen terecht met alle vragen over opvoeden en opgroeien. Dat kan via de website van Meerpunt, per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , telefoon: 079-3310325, maar ook bij het inlooppunt in de hoofdbibliotheek. Het inlooppunt is geopend op maandag: 13:00-18:00, dinsdag tot en met  donderdag van 11:00-18:00, vrijdag van 11:00-21:00 en zaterdag van 11:00-17:00

-advertenties-

-goede doel-