DSC02758

Vanaf 4 oktober zal Ronald de Jong exposeren in de monumentale Oude Kerk te Zoetermeer. De expositie zal op vrijdagavond 4 oktober om 20.00 uur officieel worden geopend door dhr. Ton Sandfort (directeur van het CKC ) en zal t/m 26 oktober  te bezichtigen zijn. Na de officiële  opening is er uiteraard gelegenheid om de kunstenaar te spreken en kan men een kopje koffie of thee nuttigen.

Ronald de Jong is actief als professioneel beeldend kunstenaar en als professioneel toonkunstenaar (o.a. organist van de Oude kerk te Zoetermeer ,componist, dirigent en docent) Daarnaast is hij lid van St Ateliers 1819. Hij zal tijdens de opening van de expositie zelf ook de avond muzikaal opluisteren met een optreden op het monumentale orgel in de kerk.

Inmiddels heeft hij al talloze exposities op zijn naam staan en veel van zijn werken hebben hun weg gevonden naar particuliere verzamelaars.

De Oude kerk is een uitermate sfeervolle ruimte waar de schilderijen en houtsculpturen van Ronald de Jong volledig tot hun recht zullen komen. De fantasievolle kleurrijke acrylschilderijen en houtsculpturen die de Jong exposeert, zijn abstract-figuratief, waarbij de kijker zelf zijn fantasie kan laten spreken. Hij gebruikt een organische beeldtaal waarbij elementen uit de natuur gebruikt worden. Daardoor ontstaan krachtige kleurrijke vormen en collageachtige schilderijen waarbij Christelijke thema’s vaak centraal staan .

De openingstijden zijn :

Woensdagen    12.30 tot 16.00 uur

Vrijdagen          13.00 -17.00 uur

Zaterdagen       13.00 -17.00 uur

De exposant zal regelmatig aanwezig zijn tijdens de openingstijden.

Het adres :Oude Kerk: Dorpstraat 59  te Zoetermeer.

Voor inlichtingen 079-3612364

Meer informatie zie website :  www.rdejong.exto.nl

-advertenties-

-goede doel-