Sinterklaas PCP 2013-62

Sinterklaas PCP 2013-55Het Sinterklaasfeest dat woensdag 27 november plaatsvond in Wijk Educatief Centrum Castellum Palensteyn was een groot succes. Ruim 50 ouderen hebben genoten van een heerlijke lunch met verschillende soepen gemaakt door actieve wijkbewoners. Daarna volgde een talentenshow geleid door de buurtsportcoach van gemeente Zoetermeer, Johan. 26 kinderen van basisscholen de Meerpaal, de Achtsprong en de Jacobsvlinder lieten hun talenten zien tijdens verschillende acts. Zowel zang- als dansacts kwamen voorbij maar ook kunstjes met een voetbal en acrobaten. Angel, die eerder voor stichting Piëzo tijdens Cultuur Lokaal optrad, bracht twee prachtige nummers op de gitaar ten gehore.

Ter afsluiting van het feest, georganiseerd door Middin, MOOI, Palet Welzijn, de wijkagent, de buurtsportcoach, Piëzo, ROC Mondriaan, Stedelijk College en Fithealth, was er een disco onder leiding van onze wijkagent Patrick. Vanwege het grote succes van de disco en de talentenshow is het plan om dit in 2014 vaker te organiseren.

Sinterklaas PCP 2013-25 Sinterklaas PCP 2013-45

Dit geslaagde feest is afgesloten met het bezoek van Sinterklaas en zwarte pieten aan de allerkleinsten en hun ouders en werd voor alle medewerkers afgesloten met een hapje en een drankje.

-advertenties-

-goede doel-