mz-wijkcentrum2Burgemeester Aptroot en wethouders Patrick van Domburg (Veiligheid) en Klaasjan de Jong (wijkwethouder) bezoeken dinsdag 3 december de wijk Meerzicht. De bedoeling is de veiligheidssituatie in de wijk scherp te krijgen en waar dat kan de nodige maatregelen te treffen. Om 19.00 uur start een rondgang door de wijk. En om 20.00 uur spreken de burgemeester en wethouders met wijkbewoners in het wijkcentrum aan het Uiterwaard 21 – 31 (gebouw waar Stichting Piëzo is gehuisvest). Ook Carla Aarnoudse, bureauchef van de politie, is er bij. Wijkbewoners zijn hierbij van harte welkom.

Wijkbewoners kunnen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, mee met de rondgang om de bestuurders te wijzen op bepaalde onveilige of juist veilige plekken in hun wijk. Mede op basis van deze plekken wordt de route bepaald. De wijkmanager en politie lopen ook mee. Aanmelden voor de rondgang kan bij de wijkpost via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (079) 346 9003.

In gesprek

Tijdens het gesprek met burgemeester en wethouders zijn alle wijkbewoners welkom om mee te praten over de veiligheid van hun wijk. In de tweede helft van 2014 bezoekt de burgemeester de wijk opnieuw om samen met hen te bekijken of het gesprek het gewenste resultaat heeft gehad.

Alle wijken

Burgemeester en wethouders bezoeken alle wijken van Zoetermeer om met bewoners te praten over de veiligheid van hun wijk. Op 18 december is het gezelschap in het Stadscentrum en op 10 januari komt de veiligheidssituatie in Oosterheem aan de orde.

-advertenties-

-goede doel-