20131128-6367

Donderdag 28 november mocht Patrick van Domburg (wethouder Veiligheid) de 1e ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) voor winkelcentrum Oosterheem in ontvangst nemen. “Met winkelcentrum Oosterheem hebben alle winkelcentra in Zoetermeer nu een keurmerk”, aldus de wethouder.

De ster is behaald naar aanleiding van de goede samenwerking tussen de winkeliers, de vastgoedondernemer, de politie, de brandweer en de gemeente. Deze samenwerking richt zich hierbij op het creëren en behouden van een schoon, heel en veilig winkelcentrum.

20131128-6349 20131128-6360

De tegel met het keurmerk werd door de aanwezigen meteen op de goede plaats in het winkelcentrum gelegd, zodat voor alle bezoekers duidelijk is dat winkelcentrum Oosterheem zich inzet voor veiligheid en netheid.

Zoetermeer Veilig

De gemeente Zoetermeer vindt het belangrijk dat inwoners en ondernemers zich veilig voelen in de stad. Op www.zoetermeerveilig.nl laat de gemeente initiatieven zien op het gebied van veiligheid. Ook zijn er tips te lezen voor inwoners om zelf de veiligheid.

-advertenties-

-goede doel-