CKC kikkerklas De Monsterfabriek

De 6 en 7 jarige musicaltalentjes van de cursus Kikkerklas presenteren op 4 december vol enthousiasme hun musical ‘De monsterfabriek’. Eindelijk mogen zij laten zien wat ze allemaal hebben geleerd. Een mooie afsluiting van de lessen die zij afgelopen tijd hebben gevolgd. En iedereen is welkom!

De leerlingen van Karina Bes en Pnina Schupper Levy zijn super enthousiast en natuurlijk hebben zij heel veel zin in hun optreden. In de kikkerklas maken zij voor het eerst kennis met de drie musicalvakken: zang, dans en spel. Ze leren over de regels van het theater en werken samen aan een voorstelling, in dit geval dus “De monsterfabriek”. Na de Kikkerklas kunnen leerlingen nu verder doorstromen naar kindertheater.

In hun afsluitende musical zingen, dansen en spelen de leerlingen het verhaal van ‘De monsterfabriek’ bij elkaar. De monsterfabriek vertelt het verhaal van twee meisjes, Liza en Lizzy. Een van de meisjes is bang voor monsters, de ander vindt monsters juist heel erg leuk. In de monsterfabriek werken allemaal verschillende monsters. Grote monsters, kleine monsters, enge monster, maar ook lieve monsters. Maar een spannende avond nadert voor de monsters. Ze moeten namelijk hun miljoenste schreeuw ophalen!

De musical ‘De Monsterfabriek’ is te zien op woensdag 4 december om 14.15 uur in de Theaterzaal van het CKC. Kaartjes zijn 1 euro en zijn verkrijgbaar bij de receptie van het CKC. Voor meer informatie over de Kikkerklas musical lessen en aanmelden kunt u kijken op www.ckc-zoetermeer.nl   Er zijn nog plekjes in de aankomende kikkerklassen, dus meld je snel aan!

-advertenties-

-goede doel-