horeca-invalOp maandag 25 november 2013 is een speciaal team van Bureau Zoetermeer dat onderzoek doet naar High Impact Crimes binnen gevallen in de horecagelegenheid in Zoetermeer en de woning van de ondernemer aan de Meerkoetstraat te ’s-Gravenhage.

Dit gebeurde in samenwerking met surveillance eenheden, wijkagenten, opsporing, het Afpakteam, speurhondengeleiders, Medewerkers van Bijzonder Strafrecht en Milieu belastingdienst, Eneco en de gemeente Zoetermeer. In de woning werden de vader (43) en de twee zoons (18 en 19) aangehouden, waarna de woning en de horecagelegenheid doorzocht werden.

logo-politie-petDe politie nam meerdere goederen in beslag, zoals softdrugs, harddrugs, contant geld, drie auto's en diverse waardevolle goederen. Tevens bleek dat er in de horecagelegenheid sprake was van diefstal van stroom. De energieleverancier heeft de electriciteitsmeter ter plaatse in beslag genomen. De belastingdienst legde beslag op de inboedel van de lunchroom in verband met openstaande belastingvorderingen.

Afgelopen maandag 25 november 2013 is op last van burgemeester Aptroot van Zoetermeer op grond van artikel 13b van de Opiumwet, de horecagelegeheid in winkelcentrum Meerzicht gesloten.

 

 

 

-advertenties-

-goede doel-