TLN-Ondernemersprijs-2014-5-jpg

Bode Scholten: Winnaars TLN Ondernemersprijs

In de categorie grote bedrijven heeft Bode Scholten B.V. uit Zoetermeer de TLN Ondernemersprijs 2014 in de wacht gesleept. Op het Jaarcongres van Transport en Logistiek Nederland (TLN) in Hilversum werden de winnaars bekend gemaakt van prestigieuze landelijke prijs voor ondernemers.

Winnaar in de categorie kleine bedrijven is STG Specker Transport uit Grootebroek. In de categorie middel ging Oldenburger|Fritom uit Veendam met de Ondernemersprijs naar huis. De winnaars ontvingen de prijs uit handen van de juryvoorzitter Annemarie van Gaal.

De TLN Ondernemersprijs is binnen de sector een prestigieuze prijs. Dit jaar ging de prijs naar transportbedrijven en logistiek dienstverleners met de focus gelegd op hoe ondernemers zich staande weten te houden in deze lastige tijd. Welke maatregelen en aanpassingen heeft een bedrijf genomen op gebied van strategie en visie, personeel, middelen, klanten en financiën om de marktpositie te behouden of verstevigen.

Marco Scholten: “Deze prijs is een heel mooie waardering voor iets waar we al jaren mee bezig zijn. Wij proberen continu alert te blijven, denken steeds na over veranderingen in de markt en hoe we daarop kunnen inspelen. Klanten willen bijvoorbeeld per internet bestellen en gelijk een planning krijgen van de tijd waarop ze de vrachtwagen kunnen verwachten. Wij maken dat mogelijk.”

Bode Scholten denkt mee met de klant en probeert steeds te vernieuwen om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Met de crisis werden de standaard pallets bijvoorbeeld steeds minder hoog beladen, maar namen nog wel dezelfde plaats in in de vrachtwagen. Met kleinere pallets kunnen de klanten geld besparen doordat er meer in de vrachtwagen passen.

-advertenties-

-goede doel-