20131122-6059

De aanleg van park Palenstein vordert. Echter de werkzaamheden voor het fietspad tussen de Osylaan en de Du Meelaan nemen meer tijd in beslag dan ingeschat. Opening in de tweede helft van november lukt niet. Het fietspad is, afhankelijk van het weer, klaar in de tweede helft van december.

20131122-6065Tijdens werkzaamheden voor de aanleg van het park Palenstein zijn grote hoeveelheden puin in de ondergrond aangetroffen. Ook bleken er nog veel (loze) kabels en leidingen aanwezig te zijn. Dit is de afgelopen weken verlegd, ontgraven of afgevoerd. Hierdoor is vertraging ontstaan in de aanleg van het nieuwe fietspad als verbinding tussen de Osylaan en de Du Meelaan. Het fietspad is, afhankelijk van het weer, in de tweede helft van december weer open voor fietsers en brommers. Tot die tijd blijft de tijdelijke fietsroute langs de Leidsewallenwetering in tact.

Busbaan

De aanleg van de nieuwe busbaan is hierdoor ook vertraagd. Dit wordt met de busmaatschappijen afgestemd. Tot de openstelling rijden de bussen de omleidingroutes.

De wijkpost Centrum is bereikbaar voor het beantwoorden van vragen (Bijdorplaan 14, telefoon 3469001 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).              

20131122-6061                   

-advertenties-

-goede doel-