DSCF9574Voor de derde maal in korte tijd is er ingebroken bij een pompstation in Zoetermeer. Maandag 18 en woensdag 20 november werd er al ingebroken bij het pompstation aan de Zuidweg in Rokkeveen. Vrijdagochtend 22 november rond 05.00 uur werden de bewoners aan de Houtsingel in Rokkeveen opgeschrikt door de inzet van een politiehelikopter die zocht naar de inbrekers. De inbraak was deze keer in het Total Pompstation aan de Houtsingel. De inbrekers zijn waarschijnlijk binnen gekomen door een schuifdeur te forceren, ook was er een ruit van het station beschadigd.

In alle gevallen waren de dieven uit op sigaretten. Hoeveel sigaretten de dieven hebben buit gemaakt kon de politie nog niet zeggen.

Er zijn nog geen verdachten van de inbraak aangehouden. Wel heeft de politie de scooter gevonden die bij de inbraak gebruikt werd.Deze verdachte scooter zonder kentekenplaten werd na een achtervolging aangetroffen op de Anna Blamanhove in Buytenwegh. Bij de scooter werd ook een grote hoeveelheid sigaretten gevonden. Met speurhonden is de omgeving afgezocht, maar de verdachten zijn hierbij niet aangetroffen.

Op de videocamera's van het bewakingssysteem waren minimaal twee mannen met donkere regenpakken aan en bivakmutsen op te zien.

 

-advertenties-

-goede doel-