Sinterklaaslunch-07Woensdag 27 november wordt er een bruisend Sinterklaasfeest georganiseerd voor jong en oud in Castellum Palensteyn

Lunch voor ouderen

Het feest begint om 12.00 uur met een heerlijke lunch voor ouderen. Gebruik de ingang ‘Ontmoeten’ Rakkersveld 253.  Kaartjes voor de lunch kosten 1 euro.

Talentenshow en disco

Aansluitend op de lunch is er om 14.00 uur in de Sportzaal een afwisselende talentenshow uitgevoerd door kinderen van 9 t/m 12 jaar. De kinderen laten graag hun talenten zien.

Om 15.00 uur is er onder leiding van een ‘bekende diskjockey’ een disco voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (kaartjes voor deelname aan de talentenshow en de disco kosten 1 euro).

Kinderen kunnen zich  nog steeds aanmelden voor  de talentenshow! Kom langs aan de balie van Castellum Palensteyn of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sinterklaas PCP 2012-49Sinterklaas komt langs

Ook aan de allerkleinsten is er gedacht. Vanaf 15.00 uur is Sinterklaas in het Wijkcentrum (ingang ‘Ontmoeten’), toegang gratis.

Dit feest wordt door de volgende organisaties georganiseerd; Middin, MOOI, Palet Welzijn, de wijkagent, de buurtsportcoach van de gemeente Zoetermeer, Stichting Piëzo, ROC Mondriaan, Stedelijk College en Fithealth.  Het feest wordt financieel mogelijk gemaakt door Vestia, de Goede Woning, Vidomes en de gemeente Zoetermeer.

Kaartjes kopen

Kaartjes en meer informatie zijn verkrijgbaar bij de balie van Castellum Palensteyn of bel naar telefoonnummer 079-3312763.

-advertenties-

-goede doel-