dierentehuisVandaag wordt de samenwerking tussen de Dierenambulance Den Haag en de gemeente Zoetermeer gevierd door Pieter Smit, directeur van de Dierenambulance Den Haag en burgemeester Aptroot. Per 1 november is de Dierenambulance Zoetermeer samengegaan met de DIerenambulance van Den Haag. Bewoners van Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp kunnen hun zieke of gewonde dieren melden op nummer 070-328 28 28.

Welke dieren kunnen gemeld worden bij de Dierenambulance?

Gevonden zieke, gewonde en overleden honden en katten. Dieren die medische hulp nodig hebben worden na een bezoek aan de dierenarts opgevangen bij Dierentehuis Zoetermeer.
Andere huisdieren zoals konijnen, knaagdieren, fretjes, park- en volièrevogels en geitjes. In het wild levend dieren in nood zoals vogels, egels en vleermuizen. Mocht een dier medische hulp nodig hebben, dan gaat Dierenambulance Den Haag daarmee eerst naar de dierenarts. Vervolgens worden deze dieren opgevangen in haar dierenhospitaal of ondergebracht bij een gespecialiseerde opvang.

De dierenambulance heeft een standplaats in Zoetermeer aan de Prismalaan 26. De ambulance kan herkend worden aan het oranje kruis met daarin een rennende zwarte hond.

Voor katten die gevonden worden in Zoetermeer, die niet ziek of gewond zijn, kan het Dierentehuis Zoetermeer ingeschakeld worden. Dit is een dierenopvangcentrum voor in Zoetermeer gevonden honden en katten. Voor meer informatie zie www.dierentehuiszoetermeer.nl.

 

 

-advertenties-

-goede doel-