RAW2012-12-1444 - Version 2Vijf jaar geleden hadden de drie jonge initiatiefnemers van Stichting Kwasa een droom: de levenskwaliteit van mensen in Zuid-Afrika verbeteren. En dat lukt. “Nergens in de wereld heeft een kleine inspanning zo’n grote impact als in Afrika”, aldus voorzitter Robert Verboon. “We halen gemiddeld 50.000 euro per jaar op en besteden elke cent daarvan aan zorgvuldig geselecteerde projecten. Zo hebben we onder meer studiebeurzen voor kinderen gefinancierd, lesmateriaal voor basisscholen verzorgd, educatie over HIV en aids gestimuleerd én microkredieten aan lokale bevolking verstrekt. Dat succes vieren we graag.”

Het vijfjarig bestaan van de Stichting wordt gevierd met een winterse Wijnproeverij op vrijdag 15 november vanaf 19:00 bij 4MKB in Zoetermeer.

De Feel Good wijnen zorgen voor een dubbel genot; bij aankoop van een fles wijn sponsort u een project in Zuid-Afrika. Daarnaast geniet u van een uitstekende rosé, rode of witte wijn. Tijdens de winterse wijnproeverij krijgt u een aantal wijnen te proeven. Een van de vrijwilligers en een wijnkenner zal u alles over deze wijnen vertellen. De wijnen worden geserveerd met een bijpassend hapje. Tevens kunt u de wijnen tijdens (en na) de proeverij bestellen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via de website www.feelgoodwine.nl/inschrijven .

De kosten voor de proeverij zijn €17.50 per persoon. Mocht u voorafgaande aan de wijnproeverij gebruik willen maken van een heerlijke maaltijd, dan kan dat voor maar €10,- per persoon extra. Ook bestaat er de mogelijk om, tegen betaling, gebruik te maken van een heuse bob-service.

De wijnproeverij wordt mede mogelijk gemaakt door De Gele Taxi en de vrijwilligers van Stichting Kwasa.

vrijdag 15 november, vanaf 19:00 bij 4MKB, Bredewater 16

-advertenties-

-goede doel-