PietenorkestSH

Het Stadshart is zondag weer speciaal open voor Sinterklaas. Op deze altijd drukke koopzondag voor Sint zijn er weer veel toepasselijke activiteiten rondom Sinterklaas en pakjesavond. De meeste winkels in het Stadshart zullen open zijn en wel van twaalf tot vijf uur.

Cadeauballon Sint SHIn de Passage kunnen de kids een versgebakken speculaaspop versieren. Met kleurige snoepjes mogen zij de bruine pop in een vrolijk kunstwerkje veranderen, en daarna ingepakt en wel mee naar huis nemen! Ook in de Passage staat de Cadeauballon inpakstand, waar men een zelf gekocht cadeautje in een ballon kan laten verpakken.

Wie dat wil kan buiten in de Sinterklaas Express een rondje rijden. Dit grappige treintje heeft speciaal voor deze koopzondag Sint-, Piet- en cadeaudecoraties op het dak. 

Heel bijzonder is de Liedjesschoorsteen. Bij deze grote schoorsteen worden de kleintjes uitgenodigd een Sinterklaasliedje te zingen. Als het liedje afgelopen is komt uit de schoorsteen een Zwarte Pietenhand die wat lekkers naar beneden gooit als beloning. Een beetje spannend, maar vooral ook heel erg leuk!

En dan is er de Pietenfiets: een bakfiets die bestuurd wordt door, hoe kan het ook anders, een Zwarte Piet. Deze Piet heeft een heleboel praatjes, maar deelt ook leuke en lekkere verrassinkjes uit.

Muziek is er natuurlijk ook, drie Zwarte Pietenorkesten zorgen voor vrolijke (peper)noten en Sinterklaasliedjes.

Ook het Woonhart is zondag weer open, en wel van 11 tot 17 uur. In het fraaie woonwinkelcentrum kan men overdekt, zowel buiten als binnen, in de winkels inspiratie op doen voor de naderende feestdagen.

Het is dus gezellig Sinterklaasinkopen doen op ZONDAG 2 DECEMBER in Stadshart en Woonhart Zoetermeer!

Op dinsdagavond 4 december is er een extra koopavond, en zijn de Stadshart winkels open tot 21.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-