sh-bibliotheek-logoVrijdag 30 november is de laatste dag dat de wijkbibliotheek in Seghwaert open is. Met ingang van 1 december 2012 sluit de wijkbibliotheek definitief haar deuren. De sluiting komt voort uit de realisatie van een bezuinigingstaakstelling.

Daarnaast richt de bibliotheek zich de komende periode op vernieuwing van dienstverlening en focus op kerntaken met als doel een toekomstbestendig bibliotheekmodel voor Zoetermeer te realiseren.

Wat betekent dit voor u?

De bibliotheek heeft meer vestigingen in Zoetermeer. Veel bibliotheekgebruikers uit Seghwaert en Noordhove maken al gebruik van de Hoofdbibliotheek in het Stadshart, met ruime openingstijden en een uitgebreide, actuele collectie. Daarnaast zijn er nog twee andere wijkbibliotheken in Rokkeveen en Oosterheem. Iedereen is natuurlijk van harte welkom in een van de andere bibliotheekvestigingen!

Nog geleende materialen thuis?

Na 30 november 2012 kunnen geleende materialen ingeleverd worden in een van de andere bibliotheekvestigingen. Kijk voor de juiste inleverdatum van de geleende materialen in uw Lenergegevens (via de website).

Reserveringen

Niet opgehaalde reserveringen gaan na 30 november 2012 naar de Hoofdbibliotheek en kunnen daar opgehaald worden. De collectie van Seghwaert is vanaf die datum niet meer zichtbaar in de catalogus.

Boekverkoop

Een deel van de collectie van wijkbibliotheek Seghwaert krijgt een nieuwe bestemming. De rest van de collectie wordt afgeschreven en op vrijdag 7 december en zaterdag 8 december van 11.00 – 16.00 uur te koop aangeboden. Er kan alleen contant worden afgerekend. Ook een deel van het meubilair is voor verkoop beschikbaar.

U bent welkom bij deze grote boekverkoop in wijkbibliotheek Seghwaert, Meeuwenveld 3.

-advertenties-

-goede doel-